Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés
Elöször is vízálló,ütésálló és ezzel ját a fagyállóság is de az nem annyira fontos..Olympus µ TOUGH-8000 vagy µ TOUGH-8010re gondoltam csak az a baj,hogy a 8000-es külsőre jobban tetszik/sokkal!/a másik viszon többet tud és ahoz képest csak pár 1000 Ft-tal drágább.A 8000-es változat se rossz de pl.abban 3,6x-os a zoom a másikban 5x-ös meg még van pár dolog amiben más viszont mind2 vízálló,ütéslááló és fagyáló szóval kérlek segítsetek mert 2 héten belül megyek olaszországba és akkorra már megkéne venni.Színekbe amúgy úgy gondoltam hogy HA a 8010-est veszem akkor kizárólag fekete mert úy talán jobban néz ki bár a másik modell jobban tetszik és 8000-esből pedig kék vagy fekete.LÉGYSZI VÁLASZOLJATOK!
2010. ápr. 22. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha Te dobálni, pocsolyában fotózni, esetleg rugdosni akarod, akkor ez biztos jó választás, de ha csak elővenni a táskából és fényképezni akarsz valamit, hát akkor....

Ennyiért belépő tükörreflexeset lehet kapni...

2010. ápr. 22. 11:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát ez a fényképezőgép már nagyonrég megtetszett és nem dobálni akarom csak gyakram előforul velem hogy leesik a fényképező gép/az előző is így romlott el,meg a telefonom is/tehát ezért meg szeretnék a vízalatt is fényképezni meg így legalább ha Olaszországba megyünk nem kell vigyáznom a a fényképezőre hanem levihetem a strandra is.Remélem így érthetőbb:)

Esetleg olyan is írhatna akinek már megvan valamelyik fényképező és megoszthatná a negatív,pozitív tapasztalatait mivel ez az 1. saját fényképezőgépem:)

2010. ápr. 22. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

És félreértés ne essék: víz alatt nem lehet vele fényképezni, hiába vízálló a váz. Ez védelmi funkció, nem pedig plusz adottság.

Szerintem jobban jársz, ha veszel egy jó kompaktot, amin esetleg manuális funkciók is vannak és vigyázol rá.

De ha mindenképp nehezen elpusztítható gépet akarsz, akkor is inkább keress rá a guglin az "ütésálló fényképezőgép"-re és olvasgass még teszteket.

2010. ápr. 24. 00:04
 4/8 A kérdező kommentje:

A barátnőmnek is van és lehet a víz alatt fotózni:)

De azért köszönöm ,hogy te legalább utánanéztél meg minden:)

2010. ápr. 24. 11:00
 5/8 A kérdező kommentje:

[link] -itt egy kép és sztem ezen fényképez a csaj:)

[link]

itt meg olyan videók vannak amiket a víz alatt is csináltak:D

2010. ápr. 24. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Ahogy érzed, de én nem vinném be tengerbe :-) ű(Már csak a só miatt se)

Ha már ennyire eltökélt vagy, akkor pedig inkább a 8010-es, a 2 méter vízállóság nem sokat ér, ha nagy sebességgel esik a gép vízbe (mondjuk ha "banánozás közben gépestül beesel). Ilyen csobbanásoknál a víznyomás simán elérheti a kb. 7 méter mélységben jelentkező nyugalmi értéket.

2010. ápr. 24. 14:43
 7/8 A kérdező kommentje:
mindkettő 10 méterig vízálló,2 méterig ütésálló és 100kg-ot bír el:)csak az olympus oldalán valamelyiknél forgítva van a jel és olyan mintha 2 m-ig lenne,de nem:D
2010. ápr. 25. 16:47
 8/8 anonim válasza:
Nekem Lumix panasonic DMC LS 80 van 25 ért vettem tavaj és nekem bevált(egyszerű 8.1 MPikxeles és sztem jó)
2010. ápr. 29. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!