Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit veszítek ha 3G nélküli...

Mit veszítek ha 3G nélküli tabot veszek?

Figyelt kérdés
Ha egy táblagépben nincs 3G, igaz h nem lehet rajta lejátszani youtube videôkat,vagy skype-ot használni? Mármint wifin keresztül. Vagy egyszerűen a 3G arra jo csak h wifi nélkūl is netezzek bárhol?

2016. szept. 6. 00:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak hotspot közelében lesz wifi kapcsolatod az internettel.

Mobil interneted nem lesz.

2016. szept. 6. 00:42
 2/5 TR75 ***** válasza:
27%

Lehet mobil internete, csak a 3G-nél lassabb.

Kellene a konkrét típus leírása, hogy lássuk, mit mondanak a technikai paraméterek.

Szóval nem biztos, hogy csak wifivel tudsz netezni rajta, de a mobilnet lassú lesz.

2016. szept. 6. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs benne 3G akkor nem tudsz beletenni sim kártyát. Így mobilnet se igazán lesz.

Viszont rá lehet kötni ezeket a mobilnetes stickeket amivel lehet mobilnetet varázsolni rá, csak nem minden típust szokták támogatni a tabok.

2016. szept. 6. 05:57
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Azt csak akkor lehet rakotni ha birja az OTG-t !
2016. szept. 6. 10:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Èrtem. Én is erre gondoltam. Csak volt, aki azt mondta 3G nélkūl nem használható a youtube,skype... hiâba csatlakoznák a wifihez.
2016. szept. 6. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!