Miért mondják, hogy respect a smink nélküli csajoknak, ha a valóságban észre se veszitek őket?
Figyelt kérdés
A neten istenítitek azokat akik nem smikelik magukat a hétköznapokon, de a valóságban meg a festett csajokat részesítik előnyben. Nem vagyok smink ellenes, bár nem festem magam, nem vagyok se ronda se szép, de ez tapasztalat. De már röhej az egész amit csinálnak a pasik.2015. nov. 7. 18:20
1/6 anonim válasza:
Nem a pasikat érdeklik a smink nélküli nők, hanem a nőket, ezért vannak mindig a női lapokban, női oldalakon ilyen képek. A férfiaknak igazából tök mindegy, ha valaki jól néz ki, az tetszik nekik, legtöbbször, egy visszafogott smink esetében fogalmuk sincs róla, hogy ki van-e festve az illető.
2/6 anonim válasza:
szerintem ez nem 'érdem', hogy valaki ki mer menni smink nélkül utcára. nagy ügy, vagy így is van elég önbizalma vagy nem érdekli az egész, de szerintem ettől se rosszabb, se jobb nem lesz senki.
a pasikat (már a normálisabb fajtát) általában az szokta taszítani, ha valakin 3 réteg alapozó, erős, rikító színek meg óriása műszempilla van. egyszóval a vakolatot nem szeretik, de én még egy fiút se hallottam panaszkodni az igényes, visszafogott, természetes hatású sminkre (egy kis korrektor, spirál, természetes pirosító, szájfény stb).
3/6 anonim válasza:
Mert ez a mai divat mint az ecsethaj meg a szoli és ha sokat szoliznak smink nélkül gusztustalan a bőre és már rossz rá nézni
4/6 anonim válasza:
Egyszerű. A smink a csúnya emberek szépítőeszköze. Ha valaki csúnya, hiába sminkkel, attól még smink nélkül csúnya. Ha valaki szép, hiába karikás-püffedt-ragyás, attól még szép. Ezért szeretem a természetességet, mert aki szép annak nem kell smink, és a szép még "foltosan" is szép.
5/6 anonim válasza:
Ha valakit nem vesznek észre, az nem amiatt van mert nem sminkel. Ezer oka lehet.
6/6 anonim válasza:
Én sosem értettem azokat, akik nem sminkelnek:D Mármint ha tökéletes egységes bőröd van, és dús, fekete szempilláid akkor oké, de amúgy nem értem, hogy miért ne akarnál 10p alatt szebb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!