Milyen házimozi rendszert vagy hangfalszettet vegyek?
Nem kell DVD lejátszó.
PC-hez meg telefonhoz csatlakoztatnám.
Max. 50ezrem lenne rá.
Nem tudom pontosan mik az elképzeléseid...
HiFi szóba jöhet?
PC-vel össze tudod kötni AUX-3.5 jack kábel segítségével.
Telefonnal meg Bluetooth segítségével.
LG CM4360
Van egy Hifim, de sajnos csak cd, rádió és kazetta támogatott, az még már kevés.
Sony C20
Hát, az a Yamaha hangcucc szerintem passzív, tehát nincs beépítve erősítő. Ráadásul ahogy hirtelen rákerestem, szerintem ez egy 5.1-es szett surround részeként lehet használni...amihez feltételezik, hogy van mélynyomó is, tehát kérdés, hogy mennyire adja le a mélyet, mivel nem arra tervezték. Ahogy néztem, ezt front hangfalakhoz szokták kiegészítőként megvenni, tehát aki lassan építgeti a rendszerét.
Tehát szerintem ez passzív hangfal, 5.1-es szett részéhez tervezték, és nemhogy Bluetooth nincs rajta, de szerintem még géphez sem tudnád kötni, mivel nem 3.5 jack csatlakozója van.
Ha van a közeledben MM, akkor megtudod hallgatni hogy szól az LG. Én hallottam, nekem bejött. Véleményeket találsz gondolom Te is a neten, szinte mindenkinek bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!