Ajánlanátok profi hangfalszettet TV-zéshez?
Ez így nagyon tág, van passzív méllyel ellátott működésben music centerre hasonlító szettek.
Vannak olyan csomagok ahol 5.1 es jó minőségű erősítő van, rádiót szinte mindegyik tartalmaz, a beállításoknál választani lehet melyik hangfalad teljes értékű, melyik csak magas közép, a rendszerhez aktív mély van ami erősítőt tartalmaz.
A front, center, háttér összeállítást pénztárcához helymérethez mérten lehet variálni.
Lehet 5darab kicsi közép,-magas, lehet 2 nagy front és 3 kicsi, és lehet a center is nagy, a legdrágább lehet mind az 5 sugárzó nagy, teljes értékű.
Amelyik hangfal olcsóbb kis méretű azt az erősítő menüjében úgy kell állítani, hogy a mély hangja a sub ládából jöjjön.
Példa egy passzív méllyel a jobb fajtából: Yamaha YHT-196 [link]
Aktív méllyel szett: [link]
Teljes értékű hangfalakkal szett, kell külön aktív mélyet venni. [link]
A teljes értékü hangfalaknál be lehet állítani az erősitőn hogy van rá mély kötve vagy sem ha nincs akkor a mélyet a két front hangfalba továbbítja.
De lehet úgy is hogy példa az erősítő új a többi meg használt.
A lényeg előbb döntsd el a három verzió közül melyikre gondoltál, és lehet használt benne vagy nem.
De ilyenkor azért az árat se hátrány belőni.
Összeget nem mondok mert nem tudom mi a reális de szerintem 100 körül, bár lehet ez sovány keret.
Olyan nagy torony hangfalakra gondoltam naivan... :)
"JulesM111 nevű felhasználó válasza:
TV nézéshez teljesen felesleges hangrendszerre pénzt áldozni."
A környezetembe mindenki hifin halgatja a tv-t nehéz találni olyat aki nem, jó ez nem a pc hangfalas kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!