Mit gondoltok erről?
Lehet nem ide való kérdés, de itt írnak vissza leghamarabb, költözni szeretnék panelba családi házból és fiatal létemre szeretem a zenét, van egy JBL 30 centis mélyem(400W), mit gondoltok 10-15%- on ott is lehetne hajtani ?
Válaszokat előre köszi
Az attól függ, hogy mit jelent a gyakorlatban az a 10-15%.
Sanszos, hogy nem szerzel vele sok barátot.
"Lehet nem ide való kérdés"
Fejen találtad a szeget.
Én panelba lakom, már 3 éve. Átálltam minőségi fülesre.
Tapasztalataim szerint, nálunk már akkor zörgetnek, ha egy 2.0-ás Crative hangszóró megy félhangerőn.
Ez.
Szóval.. 30 centis mélynyomóról ne is álmodj.
Minthogy a Hi-fi korszakban szocializálódtam, bizton állíthatom, hogy egy 30 cm-es mélynyomó nem kicsi. Igaz nem is nagy. Pont akkora, amekkora az alsó regisztereknek kell.
Annyit tehetsz, hogy nem tolod fel falra.
Egyébként is a mély hangok a legproblémásabbak, mert azok mindenen átmennek. A magasabb frekvenciák könnyebben elnyelődnek
Az mindegy. 30 cm az 30 cm. A basszus tartomány meg basszus tartomány.
Biztosan ismered azt a jelenséget, amikor valahol szól a zene. Nem tudod mi a szám, mert csak tompa ütemes puffogást hallasz. Ezek az alacsony frekvenciás hangok, amik mindenen átmennek, miközben a közepes és magas frekvenciájúakat elnyelik a tereptárgyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!