Nexbox A95x vírusírtó?
Szeretném a tanácsotokat kérni ehhez a készülékhez.
A google-en keresztül online filmeket szerettem volna nézni , állandóan vírusra utaló figyelmeztetéseket kapok, csipog a készülék.
(amúgy kiválóan működik.)
Kicsit kezdő vagyok ebben, kérem a segítségetek milyen vírus írtót tegyek fel, hogyan telepítsem, mert a beépített Play-Áruházból az Avast-ot telepítettem (tudom van választék.) de nem csinált semmit.
Állandóan figyelmeztetést kapok,hogy 2-3-4 vírusom van stb,és azonnal töröljem, mert van30-40 másodpercem stb.
Sajnos nem értem, előre is meg köszönném az építő jellegű tanácsokat, mert magyar nyelvű tájékoztatást nem találtam eddig hozzá.
Előre is köszönöm.
beszoptal valami reklam malwaret, eleg nehez lesz kiszedni.
nezd meg a telepitesek kozott ha felismered
Hard reset. Beállítások - Backup & reset - Factory reset. Ha nem megy, akkor a recovery kapcsolója ennél a modellnél a jack cstlakozó belsejében van, fogpiszkálóval benyomható (ne használj fém eszközt erre!). Áramtalanított doboznál recovery gombot benyomni, majd nyomvatartott gomb mellett a tápot ismét csatlakoztatni. Ha megjelenik a logó, elengedheteted a gombot.
Amúgy mi a lópikuláért szenvedsz böngészővel és weblapokkal, ha a Kodi-hoz már magyar addonok is vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!