A számítógépemen van egy vírus program, de nem tudom melyik az, lent | felsoroltam, hogy milyen programok vannak telepítve ezek közül melyik lehet az? ˇ
Adobe Flash Player
Avast free antivirust
Classic Shell
Gmail Notitifer
Google Chrome
Intel HD grafikus illesztőprogram
Java 8 Update 101
KMSpico 5.2.1
Microsoft Office professional plus 2013
Microsoft Silverlight
Microsoft Visual C++2008 Redistibutable- x 86 9.0.3...
Microsoft Visual C++2008 Redistibutable- x 86 9.0.3...(ebből 2 van, nem tudom miért)
Microsoft Visual C++2010 x86 Redistibutable- 10.0
Mozilla Firefox 48.0 (x86 hu)
Mozilla Firefox 48.0.2 (x86 hu) (ezekből is kettő van..?)
Mozilla Maintenance Service
Qualcomm Atheros Client Installation Program
Samsung Kies
Unity Web Player
VLC Media Player
WinRar 5.40 (32-bit)
XP Codec Pack
Ezek vannak szószerint a gépemen, ezek közül mi az ami nem kellene egyáltalán ide? Előre is köszönöm! :)
Inkább process explorerrel nézegesd az automatikusan induló és a futó folyamatokat.
De ha még sose csináltál ilyet, akkor inkább valami víruskeresővel próbálkozz, azzal többre fogsz menni.
"Azt kérdezte melyik a víruskereső program"
Nem! Azt kérdezte melyik a vírus.
"nem azt hogy tudja a vírusokat letörölni."
Én sem azt válaszoltam hogyan tudja letörölni, hanem azt hogyan derítheti fel melyik a vírus.
Olvass figyelmesebben!
Lol, nagyon értelmes lehetsz, ha nem tudsz értelmezni egy kérdést.
"A számítógépemen van egy vírus program, de nem tudom melyik az" Érted, [program], nem [vírus].
vírus program = vírus
Vírus írtó program = vírusvédelemi célt szolgáló program
Barátom! A számítógépes vírus is program! Éppen ahogy a call of duty vagy egy egér driver, vagy a ROM BIOS!
Nézd csak mit ír a wiki első hat szavában:
"A számítógépes vírus olyan program..."
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!