Kaptam egy panasonic av control receiver sa-he70-est és ment egy darabig aztán egy kis kattanást vagy hasonlót lehetett hallani és utána nem szoltak a hangfalak ezt írta ki: Speaker off now mi a baja?
Figyelt kérdés
nem hallgattam hangosan zenét normális hangerőn volt mit lehet vele kezdeni?2016. aug. 21. 13:04
2/4 A kérdező kommentje:
húha Sherlock nekem ez nem jutott volna eszembe -.- gondoltam meg lehet oldani házilag és képzeld sikerült is.Imádom az ilyen kommentelőket inkább nem kommentelelnél semmit vagy legalább kibővitenéd nem pedig idejösz az ideböfögsz egy ilyen "mondatot".
2016. aug. 21. 14:57
3/4 anonim válasza:
Használati útmutató 15. oldal.
Időzítő üzemmódok.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. aug. 21. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!