Lg tv youtube-t csak kb.30-40 percig játsza utána leáll. Mi lehet a baj? Mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Két hete vásároltam egy Lg lf5800-as tv-t. Amikor klippeket játszok youtuberól! kb, fél óra után, mikor egyszer töltené a következőt, leáll. Kiírja betöltés, mint álltalában, de nem indul. Visszalépek a választáshoz, de ott akkor mást se indít. Bezárom a smart részt, megnyitom újra és minden oké megint egy darabig.2016. júl. 11. 06:03
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem is eszembe jutott, de az egy vicc lenne. Akkor gyakorlatilag nem tud egy dolgot, amit kéne neki!
2016. júl. 11. 06:57
3/9 anonim válasza:
5-ös széria alsókategóriás tv.. ez van
4/9 A kérdező kommentje:
De ilyen nincs, ha valamit tudnia kell azt tudnia kell. Csak azt várom amit ennél még olcsóbb televíziók is tudnak.
2016. júl. 14. 11:01
5/9 anonim válasza:
Hát pedig van, nézd meg mobilokban is a 30 alattiak kb használhatatlanok, lassúlnak, akadnak, kb macskát dobalni jók.
6/9 A kérdező kommentje:
Ez szerintem nem igaz, nekem az egyik telefonom 25 körül volt, pont egy LG és a világon semmi gondom nincs vele. Persze nem olyan gyors, de netezni is szoktam rajta.
2016. júl. 16. 22:00
7/9 anonim válasza:
Ha olyan okos vagy akkor oldd meg :D
8/9 A kérdező kommentje:
Igazán jól esik az elismerés, bár ennyire nem ismerjük egymást. Rajta vagyok az ügyön. Mindegy hogy olcso, vagy alsókategória, amit a terméknek tudnia kell azt tudnia kell, mindent, mindíg. Nem csak 40 percig vagy 2-től 4-ig, netán csak páratlan napokon. Amiért ide írtam az a brainstorming, ötletek, tapasztalatok, stb.
2016. júl. 17. 21:26
9/9 A kérdező kommentje:
LG hibás vezérlő panelt állapított meg, kicserélik a panelt.
2016. júl. 20. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!