Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segítség! Hogy tudom megoldani...

Segítség! Hogy tudom megoldani ezt a problémát androidos tableten?

Figyelt kérdés

Böngészés közben pont akkor "kattintottam" amikor bedobott egy beugró ablakot. (Valami idegesítő hirdetés volt)

Azóta folyamatosan vírusokról ugrik fel értesítés, persze a vírusirtó futtatása nem talál semmit.

A másik, ami a legidegesítőbb, hogy TELE VAN a készülék azóta hirdetésekkel. Játék közben is, messenger közben is, stb. Bármit csinálok bizonyos időközönként beugranak hirdetések.

Nagyon bosszantó!

Valaki segítsen, hogy tudnék megszabadulni tőlük! Vagy, hogy milyen vírusirtót töltsek le, ami tényleg meg is szünteti!

Valaki segítsen!

2016. aug. 19. 17:42
 1/2 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy Tab 4 10.1
2016. aug. 19. 17:43
 2/2 Pinczel Csanád ***** válasza:
Clean master ha működik próbáld meg vagy lehet rendszerbeállításokra kell visszaállítani :( nagyon idegesítő lehet de mentsd még le a fontos dokumentumokat hogyha a rendszervisszaállításhoz kell folyamodnod! Rendszerbeállítás:Beállítás<Adatvédelem és biztonság<Biztonsági mentés és visszaállítás<Gyári adatok visszaállítása legalábbis valami hasonló :D
2016. aug. 19. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!