Meglehet oldani ezt e problémát? (androidos telefon)
Figyelt kérdés
Tehát, a billentyűzár után (ha elrontod) vagy megválaszolod a kérdést, vagy az email címet kell beírni. Az emailt pedig hiába írom be 234x egyszerűen nem jó. Most ott tartok, hogy már 4 órája nem enged belépni. Van erre megoldás?2013. júl. 6. 20:30
1/5 anonim válasza:
elkel vinned szervizbe kikódoltatni
3/5 anonim válasza:
Szia én is jártam így a galaxy ace telommal egész nap kinlodtam mig tesom elkezdi kapcsold be a wifit hogy letudja ellenőrizni a jelszót meg az e-mail címet mondom egy probát megér...egyből elkezdte ellenörizni...egy probát megér neked is..
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én végül úgy csináltam meg, hogy gépről telepítettem rá egy új frissítést.
2013. júl. 7. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!