Fujitsu siemens activy media center pc-re alakítása?
Figyelt kérdés
Hogyan?2016. aug. 19. 13:27
1/8 anonim válasza:
Formatalod es telepitesz ra egy sima windows 7-et.
Persze kotsz hozza egy egeret meg billentyuzetet, esetleg kicsereled benne a hard diszket.
2/8 A kérdező kommentje:
És ezt mindet,hogyan?Hogy fogjak neki?
2016. aug. 19. 19:55
3/8 A kérdező kommentje:
Persze addig megy, hogy beteszem a CD-t elkezd róla Boot-olni,de ott vége.Boot-ol 2 másodpercig és ugyanúgy elindul mint azelött és csak tv-t lehet nézni.
2016. aug. 19. 20:13
4/8 anonim válasza:
Fogod magad leformázod a benne lévő 250GB os HDD-t aztán vagy egy XP-t raksz rá merthogy 512MB ramos eredetileg vagy szerzel hozzá még DDR1 memoriákat enyém is ugyan ilyen 2 GB ra felturbóztam majd leformáztam a HDD-t benne ezt követöen feltoltam rá egy Win7 et és gyorsan szuperül müködik! arra számits ha leformázod a HDD-t akkor többé DVD felvevönek már nem lesz alkalmas csak számitógépnek jó a formázás minden adatot töröl róla drivereket is meg mindent. Engem az érdekelne normálisabb proci rakható e bele vajon? Nekem egy sima Pentium D vel nem indul el pedig azt gondoltam kidobom a Celeront a kukába belölle hát ez nem jött össze. Megéri átalakitani asztali gépnek persze játékokra nem lesz kimondottan alkalmas mert csak 128MB intel VGA van benne. Letöltö gépnek meg netezni jó lesz. Arra is számits hogy a win7 aero felülete nem fog müködni. Ráprobáltam egy Win8.1 et is az meg azért felejtös mert a VGA-t nem lehet driver hiánya miatt telepiteni. Én win10 et szerettem volna rá de abszolút felejtös sajna legfeljebb win7.
5/8 anonim válasza:
Ja igen a kijelzöje a formázás után már csak ACTIVY Media Center-t fog ki írni még Windows alatt is pedig tök menő lenne ha pl zenelejátszásnál az adatokat ki írná oda de nem teszi viszont a media playert az elölapi gombokkal lehet vezérelni. Persze a felvétel gombra nem reagál. Nekem azért lett átalakítva mert nincs meg a távja meg semmi csak maga a gép és ezek nélkül dvd felvevönek alkalmatlan mert recovery után nem tudok neki OK gombot nyomni. Hogy át szeretnéd e alakitani vagy sem azt döntsd el te magad ha van tartalékba HDD-d akkor a 250 est rakd el tartaléknak mert azon lapul egy XP is! Persze sajna nem tudom be töltetni róla sehogy viszont én ezt is lecseréltem neki egy 320GB os HDD re igy ha mégis meglennének a cuccai még vissza tudok állni eredeti formájára.
6/8 anonim válasza:
Ha pedig nem megy a formázás vedd ki a HDD-t belölle és számitógépen formázd le utána már nem tud mit betölteni és keresni fogja a DVD olvasót! Ezt még a Biosban is beállithatod neki hogy onnan bootoljon és ne a HDD röl szabványos számitógép alaplap van benne ugyan úgy is müködik mint egy számitógép.
7/8 anonim válasza:
P4M-915GDI-LF Konkrétan ilyen alaplap van benne.
8/8 kloha válasza:
Sziasztok!
Esetleg nincs meg az eredeti FS Activy windows XP, akár bacupban nektek? Pont ilyen gépem van, de én szeretném mint htpc-t használni, viszont nem az eredeti XP-vel vettem anno és nem ismeri fel a benne lévő műhold vevőt sehogysem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!