Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik minőségi fülhallgató...

Létezik minőségi fülhallgató 15 ezer alatt, amivel élmény a zenehallgatás és torzítás, recsegésmentes?

Figyelt kérdés
Sima fülhallgató vagy agybadugós mindegy, csak ne recsegjen, ne torzítson, a lehető legvalósághűbb módon adja vissza a hangokat, ennek megfelelően komolyzenéhez és hard rockhoz is jó legyen, van ilyen?

2016. aug. 13. 18:39
 1/3 A kérdező kommentje:
A Sennheiser tényleg kiemelkedik az átlagosak közül?
2016. aug. 13. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Már 5000-ért is kaphatsz jót. A recsegést pedig a hibás érintkezések okozzák, bármilyen drága fejhallgatón.
2016. aug. 13. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy a Sennheiser valamivel jobb mint az árkategória átlaga. Nekem Cx-200-as és CX 2.00 is van jelenleg, de több fülhallgatót is próbáltam 10-15.000 Ft környékén, pl. AKG Y23, JBL T280, Skullcandy smoking buds, JBL E10-et, na ez utóbbi konkrétan vállalhatatlan volt számomra az áráért. Azok közül, amiket próbáltam, azt mondom, hogy a Sony Mdr-ex450 és Sennheiser CX2.00 megérik az árukat. Ezek közül választanék a helyedben.
2016. aug. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!