Nem ismeri fel a tv?

Figyelt kérdés
Letoltottem egy sorozatot ra tettem pendrivere , bedugtam a tvbe de a sorozat mappaja ures volt . Vissza dugtam a gepbe es ott ott volt . Mi lehet a baj nem ismeri fel a tv? Lehet orvosolni a problemat ?
2016. aug. 8. 08:47
1 2
 11/14 Béluska2016 ***** válasza:

őszintén nem értelek! Aki egy filmet megtalál a netet, le tudja tölteni (vannak programjai, torrent, rar, youtube downloder, stb) az nagyjából vágja ennek a "szakmának" a fortéjait, tehátegy konvertálás, dvd írás, feliratozás, stb... megyeget neki. Tehát hogy jutottál hozzá, ha nincs alap tudásod? Csak miattad letöltöttem felraktam (de nem teszteltem még)... Bal oldalon nagy ikonok, katt az MKV-re, felugró ablakba +fájl hozzáadása" betallóz a film és indítás! Előtte felső menü "célmappa" kiválasztod, hova tegye a kész filmet. Ha nem jók az alapból beállított MKV tömörítési tényezők, akkor a "kimenet" fogaskeréken középen fönt, minden paramétert hozzászabhatsz a tv-dhez.

Amúgy meg javaslom, hogy csinálj először avi-t, vagy nézd át milyen paramétereket kér a tévéd. Mert az avi általánosabb és ha lemezre írod egyszer majd, (vagy usb-s) dvd lejátszóba teszed, az az mkv-t nem kultiválja. Sok sikert! Írj hogy mizu lett?!

2016. aug. 8. 21:21
 12/14 Béluska2016 ***** válasza:
Mennyi idő? Milyen jó a számítógéped? Milyen hosszú a filmed? Átlagosan filmhossz ideje szorozva 1,5-2. De amikor én kezdtem pentium 3-mal akkor 90perc/éjszaka volt.
2016. aug. 8. 21:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek , sikerult ! Viszont eleg gyenge gepem van igazabol csak filmtoltesre hasznalom es egy 20 perces reszt 2 oraig csinalt, estere bepakolom az osszeset aztan egy ket nap es kesz :D koszonom mindenkinek megegyszer !!
2016. aug. 9. 00:43
 14/14 Béluska2016 ***** válasza:
Ok! Szívesen! :)
2016. aug. 9. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!