Nem ismeri fel a tv?

Figyelt kérdés
Letoltottem egy sorozatot ra tettem pendrivere , bedugtam a tvbe de a sorozat mappaja ures volt . Vissza dugtam a gepbe es ott ott volt . Mi lehet a baj nem ismeri fel a tv? Lehet orvosolni a problemat ?
2016. aug. 8. 08:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A TV típusa alapján ráguglizol milyen formátumot tud lejátszani a tévéd.

esetleg elolvasod a készülékhez mellékelt leírásban ha megvan. Ha nem, erről is találsz infót a neten.

Alapból mkv fájlokat ritka hogy megnyitnak a tévék.

2016. aug. 8. 08:50
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk, milyen a TV, milyen fájlokat kezel!

Nem tudjuk, milyen formátumú a letöltés!

Lehet, hogy át kellene konvertálni?

2016. aug. 8. 09:52
 3/14 anonim ***** válasza:
#1 Érdekes, nekem Panasonic TV-m van, és szinte csak MKV formátumú filmeket nézek 0o
2016. aug. 8. 11:40
 4/14 Béluska2016 ***** válasza:
Azt tegyük hozzá, hogy az általános "AVI" formátum is takarhat sok fajta tömörítési verziót vagy hangformátumot.
2016. aug. 8. 12:23
 5/14 A kérdező kommentje:

Samsung LCD tv, a papírjai sajnos nincsenek meg, de a tv háttulján találtam olyat hogy modell: LE37D550K1W

a sorozat amit letöltöttem AVI formátumba van, milyen formátumra kéne konvertálnom, és hogyan kell ezt megcsinálni? Ne haragudjatok a sok kérdésért csak nem igazán vagyok otthon ebbe a témában.

2016. aug. 8. 17:22
 6/14 A kérdező kommentje:

megnéztem egy másik filmet ami a pendriven van, az (.mkv) formátumban van, és azt lejátsza. Akkor valószínű erre kéne konvertálnom az a avit nem?

Ha igen akkor ezt hogyan is kell csinálni?

2016. aug. 8. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
2016. aug. 8. 17:42
 8/14 Béluska2016 ***** válasza:

[link]

Itt le van írva részletesen táblázatban, hogy milyen file formátumokat képes lejátszani. Sőt még szoftverfrissítés is van.

2016. aug. 8. 19:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettő linket.Letöltöttem a programot de nem igazán értem , kiválasztottam a sorozat egyik részét és annyit találtam h inditás. De hogy mire akarom konvertálni arra nem találtam semmit.
2016. aug. 8. 20:46
 10/14 A kérdező kommentje:
Sikerült kiválasztanom hogy milyen formátumra akarom konvertálni, de nem ír ki időt ! Mennyi idő egy konvertálás vagy jól csinálom egyáltalán?
2016. aug. 8. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!