Hogy kell bekötni a magassugárzót, ha nincs hozzá hangváltóm, csak egy pici ami a csipogó előtt van?
A szettben van egy hangváltó.
Ha nincs, csak "egy pici ami a csipogó előtt van", az kondenzátor, hogy ne menjen tönkre a hangszóró.
"2csatornás erősítővel meglehet oldani, vagy 4csatornás erősítő kell és mindegyik hangszóró külön csatornán legyen?"
Ezt vagy én nem értem, vagy te nem érted. Kb egy hangszóróval hogy lehet szetereo típusú a kérdés. Sehogy. De minden opcióban.
Ugye nem arra gondolsz, hogy két külön csatornára kötöd a mélyet és külön a magasat és az erősítővel vágod le a frekvenciát?
A Hertz ESK 165-ben van hangváltó és két csatornára kell kötni, a frekvenciavágást a hangváltó végzi.
Szerintem ami a csipogó előtt van az egy hangváltó, mert ha azt nem kötöm elé akkor hallhatóan teljes frekvenciát kap és recseg a mélytől, de mikor oda van kötve szépen szól és csak magasat ad.Neten találtam is most hogy mi lehet Hertz CX100, azt írja hogy ez egy hangváltó a magashoz.Ha tényleg az, márpedig minden jel arra utal, akkor hogy kössem az erősítőre?
Ha veszek egy 2csatornás JBL-GTO752 erősítőt, akkor rákötöm a mélyközepet, és a mélyközép +-ához kötöm a magas + szálát a --hoz pedig a --t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!