Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy kell bekötni a magassugár...

Hogy kell bekötni a magassugárzót, ha nincs hozzá hangváltóm, csak egy pici ami a csipogó előtt van?

Figyelt kérdés
Régebbi Hertz ESK 165 szett, 2csatornás erősítővel meglehet oldani, vagy 4csatornás erősítő kell és mindegyik hangszóró külön csatornán legyen? 2csatornásra törekednék, mert olyan erősítőt könnyebben tudok szerezni, mint 4est!Minden opcióra kiváncsi vagyok!
2016. aug. 8. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:

A szettben van egy hangváltó.

Ha nincs, csak "egy pici ami a csipogó előtt van", az kondenzátor, hogy ne menjen tönkre a hangszóró.

"2csatornás erősítővel meglehet oldani, vagy 4csatornás erősítő kell és mindegyik hangszóró külön csatornán legyen?"

Ezt vagy én nem értem, vagy te nem érted. Kb egy hangszóróval hogy lehet szetereo típusú a kérdés. Sehogy. De minden opcióban.

2016. aug. 8. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugye nem arra gondolsz, hogy két külön csatornára kötöd a mélyet és külön a magasat és az erősítővel vágod le a frekvenciát?

A Hertz ESK 165-ben van hangváltó és két csatornára kell kötni, a frekvenciavágást a hangváltó végzi.

2016. aug. 8. 09:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Ez egy régebbi széria, és használtan vettem, hangváltóm nincsen hozzá sajnos, ez nehezíti meg a dolgomat.Angol nyelvű fórumon láttam, hogy belehet kötni 4csatornás erősítőre:

[link]

És ez a fórum: [link]

2016. aug. 8. 10:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Szerintem ami a csipogó előtt van az egy hangváltó, mert ha azt nem kötöm elé akkor hallhatóan teljes frekvenciát kap és recseg a mélytől, de mikor oda van kötve szépen szól és csak magasat ad.Neten találtam is most hogy mi lehet Hertz CX100, azt írja hogy ez egy hangváltó a magashoz.Ha tényleg az, márpedig minden jel arra utal, akkor hogy kössem az erősítőre?

Ha veszek egy 2csatornás JBL-GTO752 erősítőt, akkor rákötöm a mélyközepet, és a mélyközép +-ához kötöm a magas + szálát a --hoz pedig a --t?

2016. aug. 8. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Kép?
2016. aug. 8. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. aug. 8. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!