Reflex r150 baby-be milyen új magassugárzót ajánlotok?
Figyelt kérdés
R50 birad volt benne gyárilag. Mindenképp jo minőségű legyen mert főleg szobába használom, de a hangnyomás miatt pa-t szeretnék. ami belevalót talaltam az beyma cp 25, aminek 23 ezer darabja. A másik garry birad ami a joyba is van 24 darabja. Melyiket ajánlanátok? Esetleg hasonló minőség olcsobban? Segítséget előre is köszönöm.2015. júl. 28. 11:21
1/2 anonim válasza:
A Garry-t ismerem, szeretem a hangját.
Ferrofluid hűtése nem csak reklámfogás, megmutatták a szervízükben, hogy töltik bele.
Szobában aktív hangváltóval közvetlenül 40 W-al hajtva sem sikerült leégetnem.
MNC töcsèr + driver nem igazi PA, de árához képest tűrhetően szól. Ennek a tölcsére csúnya lenne a Reflexbe építve.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Sztem garry lesz.
2015. aug. 1. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!