GTA 5 mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Xbox 360 om van. Kb 60% nál vagyok és minden jól ment egészen mostanáig.Csak Michael el tudok lenni nem engedi hogy a másik karakterrekre váltsak.Michaelnek csak 1 küldetés van jelenleg de amikor oda megyek akkor elűnik a jel h itt van a küldetés,pedig kékkel van ami MICHAEL-é.Mit tegyek?(meg még az érdekelne hogyan kell bukfencezni/előre gurulni gta ban,mert látom hogy onlineban mások tudnak.Hogy kell?Mind ONLINE ban mind simán?2016. aug. 6. 00:17
1/11 anonim válasza:
A bukfenc xbox-on nyomva tartod az lt gombot ami úgye a célzás gomb elhúzod akár melyik irányba azt amivel mész az a kiálló pöcköt (nem jut eszembe a neve) és nyomsz neki egy x-et ennyi a bukfenc. Az első kérdést leírnád részletesebben mert nem nagyon értem.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ az 2. kérdésemre.Íme az 1. kérdésem:
Belépek a játékba >alapból Michael karekteréhez dob a játék > aztán valamiért nem tudok karakter váltani(hiába nyomom azt az alsó gombot vagy mit) > csak egy küldetés elérhető a térképen Michael számára > oda is megyek (factory ba Lester munkahelye vagy lakása nemtudom melyik,mindenesetre Lester mindig ott szokott lenni) amikor oda érek eltűnik a jel ("H" betű am de ez lényegtelen) > bemegyek a Factory ba de nincs ott senki és akárhányszor megcsinálom mindig üresen áll és nemtudok mit csinálni.
2016. aug. 6. 11:15
3/11 A kérdező kommentje:
Mi lehet a baj?És mit tudok tenni hogy megjavuljon?
2016. aug. 6. 22:25
4/11 anonim válasza:
Megvan! Ahhoz hogy ott fel tudd venni a küldit smart öltözékbe kell megjelenned tehát úgymond csinos öltözékbe. Vegyél fel valami csinos ruhát. Michaelnek van sok öltönye meg ilyesmi. Az első voltam nagyon szívessen a választ ;) és további jó játékot
5/11 anonim válasza:
Ui: ha bármi más kérdésed lenne csak írj. ;)
6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos így sem működik több öltönyben oda mentem meg vettem is öltönyöket és úgy mentem oda de semmi.Még az van hogy ha visszmegyek pár mentést akkor tudok küldetést csinálni,de amint vége annak a küldetésnek kidob a játék és jön aza töltő képernyő mint amikor simán belépsz,h Loading Story mode.Van még ötleted esetleg?
2016. aug. 8. 01:24
7/11 anonim válasza:
Akkor ne haragudj nincs több ötletem. De azért megpróbálok utánna nézni még :)
8/11 A kérdező kommentje:
Rendben,nagyon köszönöm
2016. aug. 8. 12:05
9/11 A kérdező kommentje:
Heist neve:The Bureau Raid
2016. aug. 10. 08:33
10/11 A kérdező kommentje:
Működik!Nemtudom hogy miért nem is számít.Köszi a válaszokat :)
2016. aug. 10. 20:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!