Mi van a Kindle olvasómmal? Ti hogyan olvassátok rajta a különböző formátumú könyveket?
Figyelt kérdés
Kindle 4-esem van, és hiába teszem rá a .mobi kiterjesztésű eredeti könyvet, hiába konvertálom át a pdf-et mobivá, mindkettő olyan csúnyán jelenik meg az olvasón, hogy nem lehet olvasni. Vagy túl piciben, vagy nagyon kinagytíja.
Igaz, nem vagyok valami nagy zseni az ilyen kütyük terén, de tud valaki tanácsot adni, hogy mit is tehetnék?
2016. aug. 2. 15:03
1/2 anonim válasza:
Szia. Más formátumban nem próbáltad? Nekem se képes pdf-et olvasni a mobi meg néhány könyvnél furcsa. Én txt-re szoktam konvertálni az olyan fájlokat. (Igaz nekem nem Kindle-m van) De elméletileg tudod rajta állítani a betűméretet is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Egy-egy mobit megnyit, másokat nem. Nem értem.
Megpróbálom a txt-t is.
2016. aug. 3. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!