Ha veszek a Media Marktba egy tv-t (vagy bárhol máshol) akkor áram alá helyezve azonnal foghatók az alap csatornák: RTL, Tv2 vagy venni kell hozzá antennát vagy valamit?
Az a helyzet hogy van Magyarországon egy örökölt házam amit évente max 3 hétre használok, de nem akarom eladni.
Szóval előfizetést ide nem akarnék, csak az alap csatornákat.
Ha vennék egy ilyen tv-t:
Meg egy ilyen antennát:
Akkor tudnám fogni az alap csatornákat?
Vagy ehhez kell még box?
Ezt a mindigtv ingyen 8-at nem értem, 8 csatornát ad ingyen?
1.;"VORTEX V32ZS09DC LED televízió leírása
DVB-T információ
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére."
Vagyis nem kell más kütyü ( set top box stb)
2, Attól függ, hol a házad, mennyire lát rá az adótoronyra. Lehet elég lesz ez a szoba antenna (nekem elég), de lehet neked rendes lepke antenna kell. Igazából ezt csak próbálgatással tudod meg. Kérj kölcsön egy ilyen szoba antennát, és próbálgasd. Pl n ekem csak a szoba egyik sarkában tökéeletes a vétel, mindenhol máshol akad.
3., Nem 8, hanem 9 csatornát tudsz néni ingyen
Ezek az adók jönnek előfizetés nélkül:
Ja hogy ez a MindigTV akkor ilyen hivatalos, "állami" vagy hogy is fogalmazzak. Eddig azt hittem olyan mint pl az UPC.
Oké köszi a válaszokat mindenkinek!
A MindigTV nem más, mint az Antenna Hungária, állami cég, van előfizetéses is náluk: MindigTv Plusz. És van műholdas előfizetésük is. Minden adás digitális, régi tévéhez kell set top box.
De 9 adó ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!