Tönkre ment a laptop töltőm kábele ami a 230-ból jön. Oda szükséges 3 eres kábel, vagy a test nem szükséges hozzá? Több töltőnél látom, hogy csak 2 eres kábel van, ezért gondoltam, hogy az alap kábelt meghosszabbítom egy 2 eressel.
A pontos típusa: chicony a11-065n1a.
A kábel ami a 230-ból megy az adapterba úgy ment tönkre, hogy már régóta el volt vágva, és most majdnem teljesen elszakadt.
Rengeteg olyan töltő van, ami csak 2-es kábel, és nincs védőföld.
Mi lenne, ha nem lenne a védőföld bekötve?
Ha eredetileg is volt védőföld, akkor kell. Teljesen más a védőföld nélküli töltő érintésvédelmi kialakítása.
Bár én is inkább az új töltő vásárlását javaslom, de ha mégis gányolsz, akkor legalább így tedd.
1000 Ft ért kapsz hozzá komplett kábelt
Tápkábel laptop adapterhez 220V-os piskóta/málnás
ilyet keress
Most nem azért, de ha te a védőföldet testnek hívod, akkor nagyon nem javaslom, hogy hálózati árammal kapcsolatos dolgokat szerelj! Nem csak magad rázathatod agyon vele!
G.
*Én is gondoltam már, hogy újat veszek, de azokkal az a probléma, hogy nagyon rövid **
Feltalálták a hószabitót ! hallottál róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!