Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet tévét nézni ingyen?

Hogyan lehet tévét nézni ingyen?

Figyelt kérdés
Mi szükséges egy használt ,régebbi típusú tv beüzemeléséhez? Azt hittem,hogy veszek egy tévét és nézhetem. Vidéken lakunk,ha ez fontos.
2016. júl. 30. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kell egy set top box + antenna.. mindeképp be kell ruházni valamennyi összeget, így 9csatorna fogható
2016. júl. 30. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Augusztusban +2 új ingyenes csatorna indul, az izaura tv és a zenebutik.
2016. júl. 30. 18:43
 13/16 Szirty ***** válasza:

"Augusztusban +2 új ingyenes csatorna indul, az izaura tv és a zenebutik."

Uhh!

Na ez szerintem csúnyán aláássa a szlogenjüket:

"Minden ami kell. Semmi ami nem"

2016. júl. 30. 19:07
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Igen,erre gondoltam. Az nem gond,ha venni kell hozzá valami készüléket, de havonta nem vagyok hajlandó fizetni a sok reklámért.

Szirty!Írtad ezt a készüléket,amit venni kell... na,és ha azt megvettem,akkor hogyan tovább? fúrni kell valami kábelt a tetőre?

2016. júl. 30. 21:33
 15/16 Szirty ***** válasza:

Igen kell hozzá egy megfelelő sávszélességű TV antenna amit le kell kábelezni a készülékhez.

Tető antenna nyilván jobb, de kis szerencsével szoba antenna is elég lehet ha jó a térerő.

A pontos hozzávalók le vannak írva a mindigTV oldalán.

Még annyit, hogy kétféle DVB-T vevő van, az egyikben nincs kártyaolvasó (ez valamivel olcsóbb) a másikban van.

Ha olyat veszel amelyikben van olvasó, akkor lehetőséged lesz később előfizetéses csatornákat is nézni (persze előfizetéssel) akár szakaszosan is (egy hónapig befizetem aztán nem) ha esetleg meggondolod magad. A kártyát az előfizetéssel kapod, amit a készülékbe kell helyezni az előfizetett csatornák vételéhez.

Kártya nélkül ez is ugyanúgy használható az ingyenes csatornák vételére mint az olvasó nélküli készülék.

2016. júl. 31. 11:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2016. júl. 31. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!