Hogyan lehet tévét nézni ingyen?
"Augusztusban +2 új ingyenes csatorna indul, az izaura tv és a zenebutik."
Uhh!
Na ez szerintem csúnyán aláássa a szlogenjüket:
"Minden ami kell. Semmi ami nem"
Köszönöm a válaszokat!Igen,erre gondoltam. Az nem gond,ha venni kell hozzá valami készüléket, de havonta nem vagyok hajlandó fizetni a sok reklámért.
Szirty!Írtad ezt a készüléket,amit venni kell... na,és ha azt megvettem,akkor hogyan tovább? fúrni kell valami kábelt a tetőre?
Igen kell hozzá egy megfelelő sávszélességű TV antenna amit le kell kábelezni a készülékhez.
Tető antenna nyilván jobb, de kis szerencsével szoba antenna is elég lehet ha jó a térerő.
A pontos hozzávalók le vannak írva a mindigTV oldalán.
Még annyit, hogy kétféle DVB-T vevő van, az egyikben nincs kártyaolvasó (ez valamivel olcsóbb) a másikban van.
Ha olyat veszel amelyikben van olvasó, akkor lehetőséged lesz később előfizetéses csatornákat is nézni (persze előfizetéssel) akár szakaszosan is (egy hónapig befizetem aztán nem) ha esetleg meggondolod magad. A kártyát az előfizetéssel kapod, amit a készülékbe kell helyezni az előfizetett csatornák vételéhez.
Kártya nélkül ez is ugyanúgy használható az ingyenes csatornák vételére mint az olvasó nélküli készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!