Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet tévét nézni ingyen?

Hogyan lehet tévét nézni ingyen?

Figyelt kérdés
Mi szükséges egy használt ,régebbi típusú tv beüzemeléséhez? Azt hittem,hogy veszek egy tévét és nézhetem. Vidéken lakunk,ha ez fontos.
2016. júl. 30. 17:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Olyanra gondolsz, mint az M1, meg ilyenek? Mert azért bizony fizetni kell
2016. júl. 30. 17:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen,az alapcsatornákra.
2016. júl. 30. 17:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Valamelyik szolgáltatót keresd fel (UPC, Digi stb..), mondd meg, hogy neked TV kell, és kössék be. Ezért kell fizetni, meg majd havonta x összeget (olyan 5ezer körül max) és kész.
2016. júl. 30. 17:18
 4/16 A kérdező kommentje:

Nekem ingyen kellene :)

Köszönöm azért

2016. júl. 30. 17:19
 5/16 anonim ***** válasza:
Ingyen nem adnak semmit.
2016. júl. 30. 17:21
 6/16 anonim ***** válasza:

"Ingyen nem adnak semmit."

Nem hallotatok még a mindigtévéröl?

Nekik van ingyenes szolgáltatásuk.7csatornát adnak

2016. júl. 30. 17:23
 7/16 anonim ***** válasza:

[link]

9csatorna,nem 7!

Elírtam.

2016. júl. 30. 17:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha egy válaszoló nem tudja,hogy ilyen létezne,akkor ne azt irja:Ilyen nem létezik!!!

Hanem azt:Ilyenről nem tudok!vagy Tudomásom szerint ilyen szolgáltatás nincs!

Mert attol ,hogy te nem tudod,még létezhet.Ezt nem kötekedésként mondom,de ezzel csak a kérdezőt vezetitek félre.

2016. júl. 30. 17:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Igazatok van, elnézést, olyan régen hallottam a MindigTV-ről, hogy azt hittem, az már nem is létezik. Bocsánat, de azért nézd meg, hogy nálad elérhető-e: [link]
2016. júl. 30. 17:38
 10/16 Szirty ***** válasza:

Szóval igen, MindigTV a megoldás, ahogy írták is.

Azonban szükség lesz egy beltéri egységre (DVB-T tuner) amit a TV készülékhez kapcsolsz, mert az analóg földfelszíni TV műsorszórás (amit a régi TV-k (venni tudnak) beszüntették, helyette digitális van.

Persze a vevő is pénzbe kerül, de ha megvetted akkor nem kell utána többet fizetni.

2016. júl. 30. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!