Id.Czifra Péter kérdése:
Jellemzően az esti órákban, időnként 0%-ra esik le a jelerősség a Mindigtv szolgáltatásnál. Teőantenna, Széchenyi hegyi adóra irányítva, a jelerősség alapban 65%. A hiba kizárólag a MUX C adóknál jelentkezik! Mi lehet az ok?
Figyelt kérdés
A többi csatorna hibátlan. (MUX B, D, E) Két beltérivel próbáltam, ugyanaz az eredmény. Szerintetek van ilyen?2016. júl. 27. 12:46
1/4 anonim válasza:
Nálam ugyanez van, de csak az elsejei átállás óta. Írtam az ügyfélszolgálatnak, de eddig csak egy sablonlevéllel örvendeztettek meg, hogy az én antennámmal van a baj. Jönnek a további körök, elvégre a B és C mux egymáshoz közeli frekvencián jön.
2/4 A kérdező kommentje:
A Mindigtv ügyfélszolgálata nem áll szakmailag a megfelelő színvonalon. Nekem erre a problémára azt a választ adták, hogy a 4G szolgáltatás zavarhat be a vételbe. Hehehe.
2016. aug. 5. 10:23
3/4 szamagdi válasza:
Nekem új információt mondtak ezek szerint, az egész országban gondok vannak, dolgoznak rajta
4/4 anonim válasza:
úgytűnik ez még igy közel 3 év távlatából sem oldódott meg.
Hasonló a helyzet, Már mindent kicseréltünk, új tetőtéri antenna , új erősítő, új koax kábel és mindig előfordul, hogy délután elérhetetlenek egyes csatornák. közben időjárás nem kavar be.
De annó én is olvastam, hogy az egyre szélesebb körben elterjedt 4G hálózatok zavarhatnak be, de mégis, hogyan? És miért nem egész nap? vagy pont estefelé használja a szomszéd a 4gs mobilnetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!