Milyen hűtési módszert javasolnátok PS4-hez?
Nem rég vettem, de veszettül pörög, és már ki is kapcsolt a "nagy" (26 fok...) melegben. Újra kéne pasztázni a CPU-t, mert a gyári egy fos rajta (köszönöm Sony!), de mivel ez garanciavesztéssel jár, és senki nem foglalkozik ezzel a hibajelenséggel (köszönöm Sony!), így egyéb megoldást kell keresnem, hogy a garancia lejárta után ne menjen tönkre a konzol a forróságtól.
Olvastam már többféle megoldást, ki ezt írja, ki azt.
A válaszokat előre is köszönöm!
Hősugárzós ötlet akkor hanyagolva :D
Ez az USB-s ventilátor viszont jól hangzik, lehet összebarkácsolok egyet.
Alá sajnos nem nagyon tudok pakolni, mert a tv a falra van rögzítve, és pont annyi hely van a polc és a tv alja közt, hogy befér a PS4 :D Szellőzésben egyáltalán nem gátolja, csak nem tudom magasítani.
Csak így is ettől félek, hogy akármennyire hűtöm, ha a szar pasztázás meg tönkre vágja belülről :/
Bár láttam már úgy PC-t összerakva, hogy a CPU-ról nem volt levéve a pasztát takaró műanyag borítás, aztán "valamiért" melegedett :DD Hátha ez is bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!