Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ki játszik xbox one-on gta5-el...

Ki játszik xbox one-on gta5-el? Vélemény? Milyen a játék?

Figyelt kérdés

2016. júl. 23. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Habár én pc-re vettem meg, de borzalmasan unalmas volt.

Hatalmas terület 0 tennivalóval, unalmas küldetések(rengeteg kb arról szól át kell öltözni, van amikor lassan kell bringázni nehogy meghalj szívrohamban(ez vagy 5 perc)). A grafika elmegy, de nem olyan eget rengető

2016. júl. 23. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
PC-n elég unalmas probáld meg inkább a GTA San Andreas
2016. júl. 24. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Pc-n nem élvezhető az ilyen játék ,több mint 10 éve konzolon játszók ,nyugodtan vedd meg nem fogod megbánni,főleg nem az Online-t , ott nem fogsz unatkozni azt garantálom :)
2016. júl. 25. 07:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Mitől lesz jobb konzolok mint pc-n?

Ugyanaz a játékmenet

2016. júl. 25. 07:57
 5/9 anonim ***** válasza:
A játékmenet ugyan az,de kontrollerrel azért mègis élvezhetőbb.
2016. júl. 25. 08:13
 6/9 Lepkehálo válasza:
Én vezeték nélküli x360 kontrollert használok PC-n... Erre varrjál gombot :D
2016. júl. 25. 09:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Az se ONE :) XD

Meg nem egy TV-n használod a PC-t gondolom :D

2016. júl. 25. 11:25
 8/9 Lepkehálo válasza:
De bizony! HDMI kábellel kivan tolva 49 colos TV-re. ;)
2016. júl. 25. 14:43
 9/9 VikATanacsTalan válasza:
Én PS3-on szoktam vele játszani. Xbox One-on nyilván jobb a grafikája, a játékmenet viszont szerintem nem változhatott sokat. Azt nem tudom, honnan vette az egyik előző hozzászóló, hogy 0 tennivaló van benne. Rengeteget lehet autókázni a városban, a szabadban, hegyen át, völgyön át (ha üldöznek a rendőrök, akkor kifejezetten célszerű letérni az útról, hogy hamar eltűnjünk előlük), vannak vicces mellékküldetések (sok), vicces beszólások, más főszereplő szempontjából nézve részben eltérő párbeszédek a küldetések előtt, érdekes, több küldetésből álló tervezési szakasz a különféle balhék előtt, minijátékok (a tenisz a kedvencem, közepes szinten is nehéznek tűnik), és persze néhány szívatós feladat is. Egy idő után lehet repkedni a városban. Ja, akit érdekel az ilyesmi, lehet mindenféle kacattal fejleszteni az autóinkat, ruhatárunkat, és felhasználva a küldetések előtti/utáni tőzsdei tippeket, a jutalomként járó pénz sokszorosát keresni a játékbeli tőzsdén. Egyetlen gyengéje, hogy időnként úgy tűnik, leáll a fő küldetésszál. Elvileg jelzi a játék a térképen, hogy hova kellene menni a következő feladathoz, de ez nem mindig történik meg.
2016. júl. 25. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!