Játszik még valaki a sacred gold-al?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el játszani és nagyon élvezem.
Lenne pár kérdésem néhány "tapasztaltabb" játékostól.
1.A kovácsnál lehet fejleszteni a kovácsolás szintjét??(ha igen hogyan??)
2.Hogy lehet multiba játszani úgy hogy ne kérjen CD-key-t?
3.A kék, lila, sárga, zöld potik mire jók??
4.A kétkezes fegyvereket vagy az egykezes fegyverek a jobbak??(vagy esetleg a 2 egykezes egyszerre??))
5.A kék ruhás embernek aki követ hogy lehet fegyvert adni??
6.Hogy kell a lóra rá tenni a nyerget??
7.Most Dark elf-el játszok. Melyik kaszt ajánlót egy kezdő számára??
8.Az underworld kampányba be tudom tenni a mostani karimat??
Remélem válaszol valaki.Annak előre is kösz!!
2016. ápr. 10. 02:18
1/2 zsoca5230 válasza:
Sok sikert a játékhoz, megéri kijátszani. 1. Nem lehet viszont gyűrűket vagy nyakikat érdemes megtartani ha nem is hordod mert be lehet kovácsolni felszerelésbe. 2. Azt sajnos nemtudom mert nekem eredeti de nem volt drága steam-én. 3. Kék az plusz xp-t ad de nem érdemes használni ha csinálod a fő küldin kívül a mellékküldiket. Lila az az élőhalottak ellen kell hogy ne éledjenek vissza 6x hanem azonnal haljanak. Zöld az méreg ellen van a sárga pedig visszatölti a kombődat és megint tudod használni. 4. Igazából karaktertől meg skillektől függ de pl. Dark Elfnél a két egykezes penge a legjobb. 5. Csak rá kell tenni a fejére az adott fegyver vagy pajzsot és vagy elfogadja vagy nem. 6. Jobbklikk a nyeregre. 7. Az a legjobb kezdő kaszt, egyszerű és op. A vámpír és a harci mágus a legnehezebb. 8. Ha jól tudom 28-as szinten exportálni kell és akkor mehet is. Örülök ha segíthettem, nyugodtan írj csak ha van még kérdés ;) (Ui.: Ha nem a saját kasztodhoz tartozó varázslatot kapsz ne add el mert a mage 4-ből tud egyet csinálni a te kasztodhoz, én régen itt csesztem el h nem vettem észre h van egy másik fül a combo mellett de ha nagyon jó a képesség amit ad akár be is kovacsolhatod)
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a sok segítséget!!
2016. ápr. 11. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!