Tönkre ment az erősítőm?

Figyelt kérdés
Na rövid sztori hogy az erősítőm 2x 4ohm / 2x 8ohm és hídba csak 8ohm-ba lehet terhelni viszont én úgy tudtam hogy 4ohm-ba is szabad és így használtam 20 perc után megadta magát egy hatalmas mélynél,szétkaptam pár ellenállás van teljesen szénné égve meg egy tranzisztor láttok elrobbanva kérdés van esély hogy ha ezek kicserélem akkor müködni fog? Szabad szemmel mérés nélkül máson nem látok sérülést tranyók is mind rendbe vannak ránézésre nincs megéve egyiknek se a lába semmi.

2016. júl. 16. 15:08
 1/1 dirtboy ***** válasza:

szerintem simán javítható,nálam is az erősítő vesztét az okozta hogy a nyák is szétégett.

ellenállások,mosfetek,vezérlő ic ezek cserélhetők csak tudni kell milyen volt a gyári.

2016. júl. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!