Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit lehet vele csinálni, hogy...

Mit lehet vele csinálni, hogy ne nyomja annyira a fülem?

Figyelt kérdés
van egy hagyományos fülhallgatóm(tudjátok,már van olyan fajta is,amit jobban bele lehet dugni a fülbe,de én a hagyományos kerek fülesre gondolok) Szóval nem esik ki a fülemből(gyerekként kiesett,de hál'Istennek most már nem),viszont nyomja a fülem...szorítja..szerintem kicsi a fülem xd Tettem rá kisi gumit,így már nem bántja annyira a fülem(műanyag az egész,nem volt rajta gyárilag semmi gumi),viszont még mindig nyomja egy kicsit a fülem...

2016. júl. 15. 21:51
 1/1 |Orfeusz| ***** válasza:

Ezzel igazából nem sokat lehet csinálni. Esetleg megpróbálhatsz venni hozzá szivacs véget ebay-en.

De ha nem olyan nagy érték, akkor érdemes venni egy olyan fülest, ami kényelmes. Nekem a ferde végű IEM (agybadugós) vált be.

2016. júl. 16. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!