Mi a véleményetek az LG 25um58 21:9 ultrawide monitorlól?
Figyelt kérdés
a 29 kilneces nem fér a monitor helyére de ez a monitor magasságra nagyon kicsi?2016. júl. 15. 18:58
11/24 anonim válasza:
Van rajta pixelgarancia azthiszem 72 óra, de ezek ha ki is jönnek általában olyan 1 hét után szoktak szóval nem nagyon tudsz vele mit kezdeni :/
12/24 levente501 válasza:
A probléma az ilyen monitorokkal, hogy a legtöbb játék, videók nem támogatják, és ilyenkor furcsa két fekete oszlopot nézni a monitor szélein, nem túl szép. A másik gond meg az, hogyha valamelyik játék támogatja is, akkor a videokártyának több pixelt kell megmozgatnia, tehát izmosabb VGA kell hozzá. Ezzel a darabbal az is baj, hogy 21:9-es monitorhoz képest kicsi a képátlója, tehát alacsony. De ha ilyen monitort is akarsz venni, előtte győződj meg róla, hogy elég-e hozzá a videokártyád! Milyen kártyád van?
13/24 A kérdező kommentje:
asus strix gtx 980
2016. júl. 17. 14:28
14/24 A kérdező kommentje:
amin még gondolkozom monitor azaz asus vg248qe monitor
2016. júl. 17. 14:29
15/24 anonim válasza:
Hát, én nem vennék 24collos fhd monitort. Túl kicsi a felbontás ilyen képátlóhoz.
A 144hz pedig inkább cs:go-ban jön jól.
A 980 több mint elég, hogy jópár évig ultrán-highon játsz mindent az lg-vel
16/24 anonim válasza:
profimarci300 privát üzenete:
"cső nekem a TVÉM 40colos sima flHF és semmi baja akkor egy 24colos monitornak mé nem lenne elég a flhd???"
Azért mert az nem 30cm-ről nézed hanem 2-3 méterről
17/24 A kérdező kommentje:
a jelenlegi monitorom 22colos 1600x900 megvagyok vele csak mindenhogy kell valamilyen monitor én jobban american truck simulátoroznék vele project carsoznék vele meg gta 5öznék akkor milyen monitort vegyek szerintetek
2016. júl. 17. 15:28
18/24 anonim válasza:
Én a 21:9es lg-t venném, fogom venni amint megvan a pénzem
19/24 anonim válasza:
Ne mondjál már hülyeséget hogy 24colon csúnya a fullhd... Az ilyen ökrök miatt van 4k-s 5colos mobil.... Ha nem teszed mellé egy 4k-s monitornak akkor a full hd is gyönyörű szép!
21-9 átlót még ma már minden egyes AA++ cím támogatja, csak az ilyen kisebb játékok, indiek amik nem támogatják azoknál még szerintem nem tragédia
20/24 anonim válasza:
Igen, mert a telefont közelről nézed, a monitort kicsit távolabbról, a TV-t meg méterekről. Más felhasználás, más távolság, más felbontás. Nem ökörség a 4K telefon, legfeljebb nektek, aztán pont hogy ti vagytok azok akik verik a nyálukat, hogy a fHD mindenhova elég és mekkora hülyeség felette, mikor nem. De felőletek meg is állhatna a fejlődés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!