Lasley12 kérdése:
A videósok pl. TheVR hogy oldja meg azt, hogy telefonnal felveszik a facecam videókat és a videóval összeillesztik?
Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 09:43
1/6 anonim válasza:
mármint arra gondolsz, hogy a fejnél a háttér nem a szoba hanem maga a játék(vagy akármi más), ? ha igen akkor az a green screen miatt van azthiszem
2/6 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy nem webkamerával, hanem valami más eszközzel veszem fel a videót (pl. telefon) és rászeretném illeszteni a videóra úgy, hogy olyan legyen, mintha facecam lenne
2016. júl. 14. 10:15
4/6 Trevor. válasza:
Szerintem bármelyik normális videoszerkesztő programmal meg lehet csinálni, pl. Sony Vegas, Adobe Premiere pro.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2016. júl. 14. 22:34
6/6 anonim válasza:
Sony Vegassal szoktam csinálni, nézz tutorialokat én is onnan tanultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!