Össze lehet kötni a SmartTV-t telefonnal úgy, hogy ne kelljen kábel hozzá?
Figyelt kérdés
Tehát ha pl. egy képet akarok megnézni nagyban vagy egy zenét el akarok indítani telefonról akkor ne kelljen kábelekkel verekedni, hanem bluetoothon vagy wifin keresztül kapcsolódjon a két eszköz.2015. dec. 27. 23:40
1/5 anonim válasza:
You Tube ot tudom hogy meghelehet,másról nemtudok.Ami persze nem jelenti hogy nem lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Arra már rájöttem én is, csak érdekel hogy van e valami ilyesmi lehetőség. Köszi azért
2015. dec. 28. 00:13
3/5 anonim válasza:
Nekem Miracaston keresztül működik, nagyon jó funkció.
A telefonom LG G4 a tv-m SAMSUNG UE43J5502.
4/5 anonim válasza:
Nekem LG Nexus, LG smart tv... van google playen rengeteg olyan app amivel kitudod lőni a tv-re a fényképeket, videókat is. De ki lehet rakni a telefon teljes képét is, és akkor egy az egyben azt látod tv-én mint a telefon kijelzőjén. (bár alsó kategoriás telefonokon nem tudom van e ilyen lehetőség)
5/5 anonim válasza:
DLNA szerverrel, mint pl a bubbleupnp.
Play árzházban találsz párat dlna server keresőszó alatt.
Az eszközöknek egy hálózaton kell lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!