Adam1c1 kérdése:
Milyen paraméterekre érdemes figyelni televízió vásárlás esetén, és mik az optimális értékek?
Figyelt kérdés
Gondolom, hogy először is képfelbontás (ezzel tisztában vagyok) aztán Hz ami talán már 100-tól megfelel egy középminőségnek. No meg a col (de hát ez meg igényfüggő) . Mi van még ezen túl ? A két év garancia, és az energiatakarékosság ?2016. júl. 6. 22:31
1/4 anonim válasza:
Tesztetek kell olvasni, a számokból önmagukban semmi sem derül ki
2/4 anonim válasza:
Az elsődleges szempontok. Mármint a megválaszolhatóság szempontjából.
1- Mennyi a keret?
2- Méret? (mármint a TV mérete! :D)
2- SMART-buta?
3- Felbontás? FHD-UHD?
3/4 A kérdező kommentje:
A keret az attól függ, mekkorára kell feltétlenül duzzasztani egy optimális vételhez. Am egyébként körbenéztem a mediamarktban, és úgy érzem, hogy 75.000 ft ért 80 centis Full HD-t már lehet venni. csak hát nekem igazából elég volna a szimpla HD. mert Blueray lemez sem tud többet gondolom. nem produkál magasabb értéket. No meg én pendrive-ről néznék csak filmet. kisebb felbontásúakat. Nincs szükségem netre a TV-n meg ilyenek.
2016. júl. 7. 21:56
4/4 anonim válasza:
"csak hát nekem igazából elég volna a szimpla HD. mert Blueray lemez sem tud többet gondolom. nem produkál magasabb értéket."
A Blu-Ray felbontása 1920×1080, a HD Ready általában 1366x768at jelent, tehát kevesebbet, mindenképpen a FUll Hd tévét kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!