Hogyan másolhatok médiafájlokat az Xboxom HDD-jére?
Figyelt kérdés
Van egy 250 GB-os merevlemezem az Xbox360-omhoz, és szeretnék rá zenét, filmeket, képeket másolni, de nem tudom hogyan kell.2010. ápr. 13. 00:24
1/6 anonim válasza:
egyszerü van rajta usb bemenet v hozzá kábel?nincs semmi gond megfogod kiműtöd és berakod a gépbe feltölöd vissza a boxba és hivatalosan is működik .
OFF
nekem ps2 nél kellet átrakni igy és működött
/OFF
2/6 A kérdező kommentje:
Nincsen rajta USB. :S Csak a speciális Microsoft csatlakozó van rajta, amin az Xboxhoz csatlakozik.
2010. ápr. 13. 15:07
3/6 A kérdező kommentje:
Kivettem a keretből a HDD-t. Egy sima SATA-s HDD. Beraktam a gépbe, de nem ismerte fel. Pontosabban, látta, de meghajtóként nem tudta kezelni, mert a fájlrendszere ismeretlen volt (vagy vmi ilyesmi). Nem csináltam vele semmit, visszatettem, működik.
De azért érdekelne, hogy lehet rá másolni úgy, hogy aztán az Xbox lejátssza a fájlokat.
2010. ápr. 15. 00:34
4/6 A kérdező kommentje:
Találtam hozzávaló adatkábelt. USB Transfer Kitnek hívják. Ezzel tudok rá másolni?
2010. ápr. 15. 00:34
5/6 anonim válasza:
Sehogy,hivatalosan csak játékokat és demókat lehet"tudtommal...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!