Szerintetek érdemes a wish-ről olcsón (40-50$ értékben) projektort venni?
Figyelt kérdés
Nem a tv-t akarom felváltani vele, csak időszakos használatra venném. Máshol ennyi pénzért nincs projektor (tudom, hogy minőségben nem ott van, mint pl. egy Sony projektor, dehát azok 200k-ba is fájnak).
Értelem szerűen csak olyat vennék, amit már mások is előttem párezren, illetve csakis jó értékeléssel rendelkezőt. Szerintetek?
2016. jún. 18. 01:32
11/12 A kérdező kommentje:
Okosórát én is rendeltem, valószínűleg a jövő héten jön meg. 😉
Visszatérve a projektorra, most vagyunk nyaralni olaszba, és itt nem lehet 1,5 hétig 3 vagy 4 csillagos szállodákban laknunk, egy egész vagyon lenne. Helyette apartmanban vagyunk (agenzia), ahol nincs normális tv. Na jól jön azért még az ilyen projektor is.
2016. júl. 27. 00:43
12/12 ases válasza:
wish egy nagy rakás szar lett...2019 augusztusban rendeltem valamit ami sose jött meg...pénzt nem adják viszza de le lehet vásárolni...azóta semmi nem jön meg...csak várom a határidőt...jóváírás majd megint rendelek valamit ami sose jön meg...gusztustalan az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!