Szerintetek érdemes a wish-ről olcsón (40-50$ értékben) projektort venni?
Nem a tv-t akarom felváltani vele, csak időszakos használatra venném. Máshol ennyi pénzért nincs projektor (tudom, hogy minőségben nem ott van, mint pl. egy Sony projektor, dehát azok 200k-ba is fájnak).
Értelem szerűen csak olyat vennék, amit már mások is előttem párezren, illetve csakis jó értékeléssel rendelkezőt. Szerintetek?
Na tegnap megjött, és kipróbáltam. Egy rendes projektor méretének kb. felével rendelkezik, tehát nevezhetnénk zsebprojektornak is. Én azt vártam, hogy úgy fog melegedni, mint a grillsütő, de nem. 4 m-ről vetítve egészen nagy képet ad (kicsit nagyobbat, mint egy 105 cm képátlójú tv). Képminőség téren a leggyengébb, de egyáltalán nem érintett meglepetésként, mivel ez volt 12k, és a legolcsóbb valamire való minőségű projektor pedig 80k (tehát 6,5 ilyet vehettem volna belőle). Kompatibilitási téren azt mondhatom, hogy meg vagyok elégedve, egyedül csak telefon és tv-t nem tudtam hozzákötni (laptop, pendrive, winchester, sd, hangfalak mind jók voltak hozzá).
Nem azért vettem, hogy felváltsam vele a 400k-s tv-t, hanem pl. nyaralásnál lehet hasznát venni.
Ezek az olcsó projik a felbontásban buták általában. 800x480 FIZIKAI felbontás alatt azonban nem igazán érdemes venni, mert csak kockák lesznek a falon :)
Eddig a wish-el én nem jártam rosszul, ha a termék nem tudja mait kell vagy sérült, akkor visszatérítik az árát. Szóval aki ezeket beírta valószínüleg nem károsult. Nekem okosóra árát adták egy az egyben vissza, mivel volt egy kis hibája (megszakadtak a hívások rajta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!