Hogyan frissíhetem a iPad 1-em szoftverét iOS 5-ről?
Figyelt kérdés
Kaptam egy iPad 1 táblagépet mely iOs 5 operációs rendszerrel lett megáldva. ezzel semmi gond nem lenne, csak éppen nem lehet miatta letölteni semmit. Amikor bemegyek a beállítások --> álatlános --> szoftverfrissítés menübe, forog a karika, majd közli hogy az iOS 5-öm napra kész. Tudna valaki segíteni ez ügyben? Előre is köszönöm a választ!2016. jún. 13. 11:42
1/5 anonim válasza:
Szia, hát ha tényleg nem ad ki szoftverfrissítést, akkor csak géphez csatlakoztatva ITunes-on keresztül tudod csak frissíteni.Ha az nem okoz neked problémát, akkor kövesd az alábbi instrukciókat:
1.Telepítsd az ITunes legújabb verzióját a számítógépre
2.Csatlakoztasd az IPadot a géphez.
3.Nyisd meg az ITunes-t, és válaszd ki a készüléket.
4.Kattints az "Összegzés" nevű gombra, majd a Frissítések ellenőrzésére.
5.Kattints a Letöltés és frissítés gombra.
Remélem tudtam segíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! remélem hogy sikerül, mert már jártam így iPhone-nal, és amikor csatlakoztattam az iTunes-hoz, akkor is azt mondta, hogy napra kész. de megpróbálom az iPad-del, remélem sikerül!
2016. jún. 13. 12:07
3/5 A kérdező kommentje:
nem sikerül, közli hogy ez a legfrissebb szoftver :( teljesen reménytelen
2016. jún. 13. 12:40
4/5 anonim válasza:
iPad1-re az iOS 5.1.1 a legfrissebb szoftver. Sajnos ennél frissebbet nem tudsz rátenni.
5/5 A kérdező kommentje:
kár :( köszönöm szépen a választ!
2016. jún. 17. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!