Mire jó egy tablet?

Figyelt kérdés
Kaptam egy iPadet ajándékba, nagyon örültem neki meg minden, de igazából nem jöttem rá hogy "mire jó". Az appjaim többsége játékok, de azokkal a telefonom is tudok játszani. Ha megyek valahova, zenét is a telefonomon hallgatok. Filmnézésére jobb a laptop vagy tévé. Olvasni sem annyira jó, mert egy idő után bántja a szemem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám jobban kihasználni az iPademet? Jövőre - ha felvesznek - egyetemista leszek, ott hasznát tudnám venni? Esetleg appok, amikkel a tablet több lehet mint egy nagy okostelefon?

2016. jún. 2. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanarra jó, mint a telefon. Csak nagyobb.

Szóval bármire jó, amit nagyobba jobban ki lehet használni.

2016. jún. 2. 12:52
 2/2 anonim válasza:
Én egyetemen tanulási segédletnek használom csak. Pdf-ben kiadott anyagokat óra közben tudom követni és abba jegyzetelni. Gyorsan rákeresni valamire stb. Használok még egyes tárgyakhoz kifejezetten tanulós appokat is, pl Memrise, Cram. Ezenkívül én sem látom sok értelmét a hétköznapokban, csak játékra elképesztően fölösleges. :D
2016. jún. 2. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!