Jó tablet a Chuwi hi12?
Figyelt kérdés
Az adatok amiket írnak róla azok egész jók, viszont a tapasztalat sokkal megbízhatóbb. Igaz kínai de eléggé ismert, szóval lehet, hogy jó. A BIOS frissítési problémákról tudok, de azok könnyen orvosolható bajok.2016. máj. 24. 19:59
1/4 anonim válasza:
Nagyon jó paraméterekkel rendelkezik.
2/4 anonim válasza:
Én egyszer vettem egy kínai telefont (Atab) ami szintén remek paraméterekkel rendelkezett. Az egy év alatt (nem viccelek,nem nagyítok) TÍZSZER VITTEM SZERVÍZBE. Az ismerősöm egy másik márkábal szintén hasonlóan járt. Akkor döntöttem el hogy ha törik ha szakad én addig gyűjtök amíg szert tudok tenni egy iphone/samsung csúcskészülékre.
3/4 A kérdező kommentje:
Na igen. A kockázat megval a kínai tableteknél, de van köztük jó is.
2016. máj. 25. 23:08
4/4 anonim válasza:
Én DOLGOZNi használtam kínai tabletet,odys winpad12-t...
A kínai tablet is olyan mint a többi,olcsónál nem kell csodálkozni ha híg a leve...Nem modecom meg ilyesmiket kell venni...
Chuwi iwork-ot használtam még ,az jó volt,de eladtam ,mert felesleges volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!