Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fülhallgatót válasszak...

Milyen fülhallgatót válasszak 3000Ft - 7000Ft között?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy széles hangterjedelme legyen, (az előző fülesem egy Sony MDR-EX50 volt, de azt fater lenyúlta, megtetszett neki.. :D már 3 éves füles)

Ennek a Sony-nak szép magas, és jó mély hangjai voltak (5-23000Hz)

Az érzékenység nem számít, ugyanis nekem minden fülhallgató iszonyúan hangos, max fél hangerőn szoktam hallgatni, szóval vigyáok rá és nem ordíttatom (valószínűleg ezért jó még 3 év után is..)

Ti milyen fülest ajánlotok ilyen árkategóriában?

/Csak "agybadugós" fülhallgató jöhet szóba/

2016. jún. 6. 23:28
 1/3 Alex Fly ***** válasza:
Esetleg a Philips SHE3590? Olcsó kis füles, de a hifi-fórumokon olvasható vélemények szerint is a kategóriájához képest kiemelkedően jó hangja van. Tapasztalt tesztelők szerint a többszörös áron kapható komolyabb fülesek hangminőségét simán hozza. Saját tapasztalatom szerint talán egy kissé kevesebb basszus jót tenne neki, de így is tisztán szól. És nem utolsósorban talán jelent valamit, hogy a Viperben gyárilag van hozzá konvolver...
2016. jún. 9. 23:38
 2/3 anonim válasza:

Szia.

Nem tudom mennyire vagy rendelgetős fajta. De kintről(5000ft-ért) vagy Magyarországon(7-8ezer ft-ért) már lehet kapni Xiaomi Piston 3 nevezetű fülhallgatót. Nyugodtan nézz utána. Amikor nekem megjött a postáról egyből le is teszteltem, majd a bátyám is letesztelte bár az kicsit komolyabban. (Full hangerő akkor Ekvalézer(EQ) akkor valamilyen masik hangszínszabályzó akkor az EQ-nál mindent maxra feltolt, amit lehetett kimaxolt) és nem recseget, se tórzított a fülhallgató. Teljesen megvagyok velr elégedve. Csak vigyázni ke, mert kintről csak nevesebb oldalakon érdemes megvenni. Pl: Pandawill(innen rendeltem) tinydeal geekbuying banggood :)

2016. jún. 15. 23:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Sony MDR-EX110 LPR lett belőle, nagyon tetszik a hangzása, komoly basszust és nagyon magas hangokat képes leadni. (Adatok szerint 5Hz ig tud lemenni és 24000-ig fel.)
2016. szept. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!