Milyen fülhallgatót válasszak 3000Ft - 7000Ft között?
Fontos, hogy széles hangterjedelme legyen, (az előző fülesem egy Sony MDR-EX50 volt, de azt fater lenyúlta, megtetszett neki.. :D már 3 éves füles)
Ennek a Sony-nak szép magas, és jó mély hangjai voltak (5-23000Hz)
Az érzékenység nem számít, ugyanis nekem minden fülhallgató iszonyúan hangos, max fél hangerőn szoktam hallgatni, szóval vigyáok rá és nem ordíttatom (valószínűleg ezért jó még 3 év után is..)
Ti milyen fülest ajánlotok ilyen árkategóriában?
/Csak "agybadugós" fülhallgató jöhet szóba/
Szia.
Nem tudom mennyire vagy rendelgetős fajta. De kintről(5000ft-ért) vagy Magyarországon(7-8ezer ft-ért) már lehet kapni Xiaomi Piston 3 nevezetű fülhallgatót. Nyugodtan nézz utána. Amikor nekem megjött a postáról egyből le is teszteltem, majd a bátyám is letesztelte bár az kicsit komolyabban. (Full hangerő akkor Ekvalézer(EQ) akkor valamilyen masik hangszínszabályzó akkor az EQ-nál mindent maxra feltolt, amit lehetett kimaxolt) és nem recseget, se tórzított a fülhallgató. Teljesen megvagyok velr elégedve. Csak vigyázni ke, mert kintről csak nevesebb oldalakon érdemes megvenni. Pl: Pandawill(innen rendeltem) tinydeal geekbuying banggood :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!