Autóhifi, hangszórók bekötése?
Az autóm ajtajában lévő hangszórókat lecseréltem 4db mély-közép és 4db magas.
Eddig ezek a fejegységről szóltak, az erősítő csak a mélyet hajtotta a csomagtartóban.
Na már most az új mélyközepek nagyobb teljesítményűek, így nem kötöm rá őket a fejegységre. Hangváltóval szeretném megoldani.
Létezik olyan hangváltó ami 1db és rá lehet kötni a 4 közepet a 4 magasat és a mélyládát?
Vagy:
Mindegyik ajtóban lévő közép és magas sugárzókhoz külön hangváltót kell vennem és közösíteni az erősítő oldali bemeneteiket?
/Na már most az új mélyközepek nagyobb teljesítményűek, így nem kötöm rá őket a fejegységre. Hangváltóval szeretném megoldani./
Ezt a mondatot nem értem.
Eddig is kellet hangváltó csak eddig fej erősítette a jelet most meg erősítő.
Váltó mindkét esetben kell és hangszóró oldalanként,tehát 2pár váltó kell.
Egyébként nem tudom hogy sikerült venned 4 közepet meg 4magasat váltó nélkül hiszen ezeket szettként szokták árulni hozzájuk való váltóval együtt.
Még valami,kell majd másik erősítő is mert 2 pár szettnek és egy mélynek 5csatorna kell,gyanítom nem 5csatis az erősítőd.
Hát úgy sikerült hogy nem szettben vettem...
Nem egyszerre vettem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!