Kicseréltem az autó hi-fi fejegységemet egy új, modernebb kivitelre aminek 4*25w a teljesítménye. Előzőleg csak 4*8w volt, de mégsem szólnak a hátsó mélyládáim. Mitől lehet ez? Lent folytatom.
az is kevés neki,valamint ha gyártó szerint 25W nem pedig mérve annyi akkor azt bővel elfelezheted.
egyébként fejre nem kötünk mélynyomót mert mindegyik fejegység végfoka gyagyi hozzá.
a basszus kiemelést meg addig vedd le még le nem égeted a nyomót vele,ugyan is azzal túl vezérled a fejvégfokát és eltorzítod a jelet még jobban.
ami meg melegíti a hangszóró tekercset.
szerezz be egy erősítőt.
Ha a mély olyan pici akkor elég.
Én használtan venném és jó márkát.
remek kérdés,de mivel nem tudom hogy a rendszer miként épül fel nálad,vagy milyen beállítások vannak most a fejegységeden így nehéz ezt megmondani.
alapjába véve mélyhang lehet kisebb teljesítménnyel is,csak nem lesz olyan hangos. fejnél mondjuk nem csak a teljesítmény az ami miatt mélyet nem jó rákötni,teljesítményen kívül egyéb más paraméterek is fontosak,pl damping factor,stabil táprész stb.
fejnél semmi nincs meg ami kell egy nyomó dinamikus mozgásához.
kérdés még hogy miként szűröd a jelet a nyomónak hogy ő csak alacsony frekvenciát kapjon.
De mivel van szűrve a jel a nyomónak hogy az csak azt a tartományt kapja meg?
Egy sima hátsó hangszóró kimeneten vannak közép és magas hangok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!