Most ez komoly, hogy jön valami új XBox?
Olvastam valahol, hogy jön valami új Xbox, a One-nál is újabb. Ha igaz kb. mikor?
Azért az elég felháborító lenne,ha a közeljövőben. Én egy éve vettem One-t és pont ezért, h ne keljen 3 év után lecserélni.
A 360 és a One között eltelt 8-9 év. azért illene a One és az új között is legalább 7.
Valóban jön egy újabb Xbox, illetve Playstation is, az ok egyszerű: mostani generációs konzolok teljesítménye nem elegendő a modern kívánalmak kielégítéséhez (4k, VR, de gyakran még 1080p is gondot jelent nekik...). Nem tekinthető "valódi" generációs váltásnak, mert az architektúrához nem nyúlnak, már csak kompatibilitás fenntartása miatt is, azaz képesek lesznek a jelenlegi generáció játékainak futtatására (és a hírek szerint Sony meg is követeli, hogy új játékok is fussanak a PS4-en).
Megjelenéssel kapcsolatos, hivatalos információról nem tudok, de gyanítom E3-on majd minden kiderül. Én úgy tippelem, hogy még ünnepek előtt ki akarják hozni, üzleti szempontból az a legideálisabb, és mivel inkrementális fejlesztésnek tekinthető, technikai szempontból sem kivitelezhetetlen ez.
#1: pont ez a lényeg, hogy ezúttal (kompatibilitás megtartása mellett) nőni fog a konzolok teljesítménye is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!