CS:GO-ban keresek embereket akikkel játszhatok, a többi lent?
Figyelt kérdés
Az én rangom Gold Nova Master és egy pár embert keresek akikkel egy kicsit komolyabban játszhatok, Nova 3 és Master Guardian rang között 14 éves vagyok, rendesen infózok, és meghallgatok mindenkit ha valami mondanivalója van, nem vagyok sem idegesítő, sem béna, csak fejlődni szeretnék, és azt egyedül nem lehet, úgyhogy ezért keresek egy pár ember után akikkel játszhatok.2015. aug. 12. 18:52
1/2 anonim válasza:
Probald meg facen valami csgo csoportban.Csak vigyazz mert amikor mi keresung beugrós emberkeket azoknak a fele meg nova1 szinten sincs nem hogy mg2-mge szinten :( Itt nem hiszem hogy talalasz
2/2 anonim válasza:
Szia!
Ha gondolod jelölj be steamen, nova 3 vagyok :)
www.steamcommunity.com/id/hidraxonhun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!