Mennyit érhet? (Xbox )
Figyelt kérdés
2014 decembereben vettem egy Xbox 360 slim 250gbos keszüléket.
Elszeredném adni , csak nemtudom körülbelül mennyit érhet:
250gbos , sajnos garancia mar nincs rajta de alig volt használva , + kinect ,+ 2 eredeti joystick , mind 2 vezetéknélküli , az egyik tölthető aksis
Játékok amiket adnék: forza horizon , maffia 2, gta IV , mortal kombat 9 , aliens colonial marines, lego hobbit , gears of war judgment , crysis 3 , bioshock
Kinecthez : kinect sports 2 , star wars , kinect adventures
2016. máj. 26. 13:16
3/3 anonim válasza:
szia én megveszem! GTA San Andreas kéne nem a 4! 38000 forintért, de még nem akarom elhamarkodni, mert nem láttam s kitudja hogy milyen állapotban van nem akarlak megsérteni. Játékok nem kellenek! ezért nem 40 e hanem 38 e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!