Xbox 360 használtan mennyit érhet?
Figyelt kérdés
Xbox one-ra szeretnék váltani, de sajnos nem vagyok anyagilag túlságosan eleresztve, így eladnám a 360-as konzolomat.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyit érhet az alábbi tartozékokkal, játékokkal együtt:
2 db kontroller,
320GB merevlemez
HDMI Kábel
AV Kábel
Tápegység illetve tápkábel
-
GTA V
GTA IV
Far Cry 3
Far Cry 4
LA Noire
Call of Duty Black Ops I
Call of Duty Black Ops II
Call of Duty Black Ops III
GTA San Andreas
Sniper Elite V2
Tomb Raider
Mafia II
Kérem hozzáértő emberek válaszoljanak, köszönöm
2015. dec. 25. 21:06
1/5 anonim válasza:
Itt nem az a mérvadó hogy mennyit érhet, hanem hogy mennyit hajlandó egy vevő adni érte. Hirdesd meg 60ezer-ért. Ennél többet nem hiszem hogy adnak érte, hiszen ennyiért már majdnem vadi új Xbox 360 konzolt lehet kapni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ilyen hamar válaszoltál, így nem kell várnom a hirdetés feladásával :)
Egyébként én is hasonló árra gondoltam, de nagyon nem voltam biztos benne, ezért is tettem ki ide ezt a kérdést xD
2015. dec. 25. 21:18
3/5 anonim válasza:
Azért 60 ezer kicsit sok lenne érte :) De próbáld meg és írd hogy alku esetleg :)
4/5 anonim válasza:
Én 40ezerért adtam el egy éve egy 250GB-s Slim gépet, fél év garanciával asszem 4 játékkal. Még így is eltelt jó pár hét mire egy komoly vevő jött.
5/5 A kérdező kommentje:
Ok, eladtam 60k-ért :D
2015. dec. 30. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!