Xbox 360-nál 120gb kevés?

Figyelt kérdés
Öcsém nagyon akar venni egyet, és a boltban azt mondta a pasas, hogy 120 gb-os 34 ezerért. Gyanús nekem ez a 34e forint, lehet ennyi? 120 gb mennyire elég? Még az érdekelne, hogy egy játék hozzá mennyibe kerül? Köszönöm a válaszokat :)

2016. máj. 19. 21:09
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Nem, nem kevés a 120 GB. Nem is sok, de figyelj! Ha 15-20 gb egy játék, simán ráfér 6 játék is, ráadásul ha valamit megunsz, vagy kijátszottál, kitörölheted, és újra helyet szabadítottál fel, úgyhogy ilyen szempontból "végtelen játékot kijátszhatsz".

A 34 ezer Ft nem sok, de szerintem korrekt lehet, hogyha újonnan 40-45 ezer, úgyhogy szerintem nem verne át.

Egy játék néhány ezer, kb. 4-5 ezer forint hozzá, a jobbak lehetnek drágábbak, akár 10-12 ezer forint is, de ezeket veheted használtan is, és ha kijátszottad, újra eladhatod, úgyhogy jelentős összegeket faraghatsz le a költségeidből. :)

Szerintem semmi gond nem lenne vele 34 ezerért, főleg ha boltban veszed, úgyhogy szerintem hajrá!

Remélem segítettem! :)

2016. máj. 19. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Annyira azért nem biztatnám erre a vételre a kérdezőt.

Ez nagy valószínűséggel egy régi ELITE kiadású gép. Ami lehet hogy már 2007-óta rohad raktáron. Meg mivel elég korai release lehet megvannak azok a gyerekbetegségei amit új kiadásokon már javítottak. Nem véletlen kerül ennyibe. Egy 4 GB-os 360 E kerül 50 ezer forintba.

2016. máj. 19. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A fekete elite 120Gbos gépek már elvileg megbízhatóak hardverügyileg, max a dvd olvasó szokta megadni magát.

Nekem ilyen gépem van, 2008 óta használom. Rengeteget játszottam rajta. Tapasztalat alapján nagyon sok játék ráfér, különösen mivel az xboxos játékok közül alig néhányat kötelező telepíteni (de én azért ajánlom, mert a dvd olvasó nagyon hangosan olvas ha nem). Ha nem telepítesz semmit, még a játékokhoz kiadott frissítésekkel és DLCkkel (kiegészítők) is alig foglal egy játék néhány GBot (sőt a legtöbb egyjátékos szoftver csak pár MBot). Ha telepíted akkor a legtöbb játék 5-7Gbot foglal, egyes két lemezesek ennek a dupláját. Csak néhány monstrum játék foglal 14-15Gbot. Tehát átlagos játékkollekcióval számolva minimum 10et fel tudsz telepíteni mindenestül egyszerre és még bőven marad hely. Ráadásul ha nagyon kifogysz a helyből külön le lehet törölni a telepített lemezeket és később bármikor visszatenni.

2016. máj. 20. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!