ZsoltiGyor kérdése:
Elérhető érdemleges javulás hangminőségben, ha az olcsó USB kábelemet lecserélném egy minőségibbre?
Figyelt kérdés
Jelenegi kábel: Inakustik Premium USB-A - USB-B (3500ft)
Amit kinéztem helyette: AudioQuest Cinnamon (1,25% ezüst bevonat 13 350 Ft)
( Tudom, hogy aki minőségi zenét akar hallgatni az vegyen CD-t + lejátszót vagy bakelitet. Tisztában vagyok vele szóval ilyenről ne írjatok kérlek)
Az erősítőm egy Nad D3020 + Wharfedale diamond 220 hangfal (csere lesz Dali Zensor 5 v 3-ra)
Köszönöm előre is az értelmes szakmai segítséget, válaszokat!
2016. máj. 18. 21:25
1/1 Gugu Gabor válasza:
USB kábel digitálissan viszi átt a jeleket, szóval ha nem valami nagyon gagyi a kábel (ez szerintem nem az) vagy ha nem extrém körülmények között használlod (gondolom nem üzemeltetsz abban a helységben mondjuk 3 eszterga padot) akkor nem fog számítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!