Ha olyan TVt vettem, amin nincs EuroCart csatlakozó, akkor ad nekem a UPC olyan vevő egységet amin van HDMI dugalj?
Gondolom most is UPC előfizetésed van, analóg műsorral, nincs box, vagy van, de nincs digitális kimenete.
Új tv. A szolgáltató nagy ívben nem érdekli hogy tudod-e nézni, azt magadnak kell megoldani.
Ha akarsz digitális műsort, kérni kell, hozzácsapják a számlához a havidíját és már dughatod a HDMI kábeled.
Másik megoldás, nem kell két távkapcsolóval zsonglőrködni a tévé előtt ha van (biztos van) CI+ csatlakozója.
Kikeresed hogy tényleg van-e: [link]
Ne zavarjon meg hogy Digi felület, a tévék ugyanazok, mindegy ki tolja bele a műsort.
Ha szerepel a listában, kérsz kártyát a tévébe és örülés, nem kell összedugni semmivel.
Ja, nekem is így van és jó.
Olvasmány: [link]
Ja, a nulla forint ne tévesszen meg, a digitális csomagra váltásért biztos lehúznak majd, nehogy jó legyen már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!